پارک بهشت زنجان با اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی در حال احداث است

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان از اجرای پروژه احداث پارک بهشت در محله نجف‌آباد خبر داد و گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۴ هزار مترمربع با اعتبار پیش‌بینی‌شده ۲۵ میلیارد تومان از سوی شهرداری زنجان در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان، علی حیدری، با اشاره به اجرای پروژه احداث پارک بهشت در محله نجف‌آباد زنجان اظهار کرد: این پروژه با هدف تبدیل قبرستان قدیمی محله به فضای سبز و محیطی عمومی برای استفاده شهروندان در حال اجراست و می‌تواند به افزایش فضاهای تفریحی و بهبود کیفیت محیط شهری در این محدوده کمک کند.

وی افزود: مسئولیت اجرای پروژه پارک بهشت بر عهده شهرداری زنجان است و این شهرداری برای اجرای آن ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است. در کنار تأمین اعتبار از سوی شهرداری، اداره‌کل راه و شهرسازی استان نیز در چارچوب اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران، از این پروژه حمایت مالی می‌کند.

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به مشخصات فنی این طرح بیان کرد: پارک بهشت در زمینی به مساحت ۱۴ هزار مترمربع احداث می‌شود و عملیات عمرانی بخش‌های مختلف آن در مراحل متفاوتی از پیشرفت قرار دارد.

حیدری ادامه داد: عملیات سنگفرش به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و جدول‌گذاری به طول ۲ هزار و ۷۰۰ متر با پیشرفت ۹۰ درصد انجام شده است. همچنین بتن‌ریزی زمین بازی به مساحت ۳۲۰ مترمربع، اجرای دیوار سنگی به حجم ۲ هزار مترمکعب، خاک‌ریزی نباتی فضای سبز به حجم ۸ هزار مترمکعب و تخریب جداول و بتن‌های موجود به حجم ۳۰۰ مترمکعب به پایان رسیده است.

وی با اشاره به ادامه عملیات اجرایی در بخش‌های دیگر پروژه گفت: ساختمان نگهبانی و سرویس‌های بهداشتی پارک بهشت با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال اجراست و عملیات مربوط به تأسیسات برقی نیز به پیشرفت ۵۰ درصد رسیده است. سایر بخش‌های پروژه نیز مطابق برنامه‌های اجرایی شهرداری زنجان دنبال می‌شود.

هزینه‌کرد ۱۷ میلیارد تومانی برای احداث پارک بهشت

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان درباره وضعیت مالی پروژه اظهار کرد: تاکنون ۱۷ میلیارد تومان از سوی شهرداری زنجان برای اجرای پارک بهشت هزینه شده است و از این میزان، ۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران به‌عنوان کمک مالی به شهرداری اختصاص می‌یابد.

حیدری افزود: با توجه به نیاز پروژه به منابع مالی برای تکمیل بخش‌های باقی‌مانده، پیش‌بینی شده است حمایت اعتباری از این طرح در سال مالی آینده نیز در چارچوب اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به سیاست حمایت از پروژه‌های عمرانی در محدوده‌های هدف بازآفرینی شهری تصریح کرد: این حمایت‌ها با هدف بهبود زیرساخت‌ها، ارتقای کیفیت محیط زندگی و افزایش دسترسی ساکنان این محلات به خدمات و فضاهای عمومی انجام می‌شود و پارک بهشت نیز از جمله پروژه‌هایی است که با مشارکت شهرداری و حمایت اعتباری شرکت بازآفرینی شهری ایران در حال اجراست.

حیدری خاطرنشان کرد: احداث پارک بهشت در محله نجف‌آباد، علاوه بر تبدیل محدوده قبرستان قدیمی به فضای سبز و عمومی، می‌تواند زمینه استفاده بهتر شهروندان از امکانات تفریحی، بهبود سیمای شهری و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این محله را فراهم کند.

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم عملیات اجرایی از سوی شهرداری زنجان و استمرار حمایت‌های اعتباری، بخش‌های باقی‌مانده پروژه تکمیل و زمینه بهره‌برداری از پارک بهشت برای شهروندان فراهم شود.
 

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha